روش های پیشگیری از آنفولانزا با طب سنتی ایرانی به چه صورت است؟ بیماری آنفولانزا معمولاً از پاییز تا اوایل بهار مشاهده میشود. آنفلوانزا همراه با عطسه، سرفه، احساس خستگی است. شدت این بیماری در میان افراد مختلف متفاوت است.
در ویدئوی زیر دکتر معصومه صرافان درباره آنفولانزا و روشهای پیشگیری از آنفولانزا با طب سنتی توضیح میدهند:
آنفولانزا چیست؟
بیماری آنفولانزا یک بیماری شایع است(سرماخوردگی نیز نوعی آنفولانزا است)، عفونت این بیماری از طریق قطرات ریز وارد بدن فردی دیگر میشود. این ویروس داخل بدن تکثیر شده و رشد میکند. از نظر زمانی نیز در زمستان علائم آنفولانزا مشاهده میشود و اوج آن در ماه بهمن است. اما احتمال دارد هر زمانی از سال به بیماری آنفولانزا مبتلا شوید.
سویههایی مختلفی از این بیماری وجود دارد و هر ساله سویههای جدیدی از این بیماری بوجود میآید. یکی از آنفولانزاهای معروف کویید-۱۹ یا کرونا است، که سویههای جدید آن هر چند وقت یکبار دوباره بوجود میآیند.
معمولا آنفولانزا همراه علائمی است که در زیر به رایجترین آنها اشاره کردهایم:
- گرفتگی و آبریزش بینی
- عطسه
- بدن درد
- خستگی کلی بدن
بادکشدرمانی در کنار طب نوین یک راهکار عالی برای کاهش بلغم
رطوبتی که در بدن برخی افراد هست، باعث ایجاد آنفولانزا میشود. معمولا در طب سنتی ایرانی برای درمان آنفولانزا استفاده از بادکش در کنار طب نوین و درمانهای نوین توصیه میشود. بلغم یکی از عوامل سردی است و وجود سردی در بدن باعث تداوم بیماری میشود. پس طب سنتی برای درمان آنفولانزا با توجه به مزاج فرد، به او بادکشدرمانی در کنار داروها و درمانهای طب نوین را توصیه میکند.
توصیههای مفید برای پیشگیری از آنفولانزا با طب سنتی
برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگیها در طب ایرانی میتوان بطور خلاصه به ۳ مرحله اشاره کرد:
اولین توصیه برای پیشگیری از آنفولانزا در طب سنتی؛ استفاده از غذاهای ساده است.
از غذای ساده مثل سوپ رقیق همراه با سبزیجات فراوان با همراه روغن زیتون میتواند بهترین نوع غذا برای آنفولانزا باشد. در کنار این مواد غذایی استفاده از شربت آبلیمو-عسل خیلی مفید است، چراکه به تقویت سیستم دفاعی بدن کمک میکند و حاوی ویتامین ث فراوان است. آب سیب هم برای آنفولانزا و سرماخوردگی خیلی مفید است.
دومین توصیه برای پیشگیری از آنفولانزا در طب سنتی؛ استفاده از بادکش برای درمان آنفولانزا
بادکش گرم برای درمان آنفولانزا بهتر است، البته بادکش سرد نیز مفید است. اما بادکش گرم علاوه بر اینکه باعث کاهش رطوبت بدن میشود، سردی بدن را نیز کم میکند. بادکش گرم در تقویت سیستم دفاعی بدن هم کمک کننده است.
سومین توصیه برای پیشگیری از آنفولانزا در طب سنتی؛ استفاده از داروهای گیاهی
استفاده از داروهای گیاهی که باعث تقویت قوای بدنی میشود میتواند برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی مفید باشد. در مواقع سرماخوردکی بهتر است مدیریت استرس داشته باشیم، استفاده از دمنوشهایی مثل گل بنفشه و برگ زیتون میتواند برای سرماخوردگی مفید باشد. برگ زیتون بهتر است با عسل مصرف شود. دمنوشهای دیگری که نیز میتوانند برای درمان آنفولانزا کمک کننده باشند شامل: دمنوش گل گاوزبان، اسطوخودوس، گل بنفشه و … میشوند.
رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از آنفولانزا با طب سنتی
کسانی که مبتلا به آنفولانزا میشوند برای درمان خانگی آنفولانزا باید از غذاهای مقوی، آبکی و گرم استفاده کنند. به همین جهت خوردن آبگوشت قرمز و آب استخوان که حاوی مقادیر بالای پروتئین و آهن است به بیماران توصیه میشود. غذاهای گرم مانند سوپ و آش هم به تسکین درد و ناراحتی ناشی از بیماری کمک زیادی میکند و موجب بازشدن راههای تنفسی فرد میشود.
همچنین برای درمان آنفولانزا در خانه بهتر است بیماران از غذاهایی که به راحتی هضم میشوند مانند موز، برنج، سیب، نون تست، بلغور جو دوسر استفاده کنند. اما خوردن غذاهای تند و پرادویه به دلیل تحریک گلو و افزایش سرفه ممنوع است. سیگار کشیدن و غذاهای سنگین و دیر هضم، فست فود، شیر، پنیر در رژیم غذایی مبتلایان به آنفولانزا باید محدود و قطع شود.
ویتامین c در این موارد برای بدن ضروری میشود، از میوههایی مثل پرتغال و لیمو استفاده کنید و ویتامین ث نیز بصورت قرص میتواند مفید باشد.
همه این موارد برای کمک و تقویت بدن و پزشک درونی بدن است که بتواند قوی شده و با تمام قوا به نبرد ویروس و عواملی که باعث بیماری شدهاند برود. برای مشاوره و اطلاعات بیشتر درباره درمان آنفولانزا و سرماخوردگی مزمن با ما تماس بگیرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!