زانو درد، بیماری آزار دهنده ای است که هر روزه افراد زیادی را به خود درگیر میکند. خوشبختانه در حال حاضر روشهای متنوعی برای درمان زانو درد طراحی شده است. هر کدام از این راهها و روشها، یک سری مزایا و معایب خاص را نیز در خود جای دادهاند. در صورتی که شما هم با این بیماری دست و پنجه نرم میکنید، احتمالا با روشهای درمانی طب سنتی آشنایی دارید. این روشها که توسط پزشکان بزرگ تاریخ ایران گسترش یافتهاند، مزایای زیادی را نیز با خود حمل میکنند. امروز ما قصد داریم تا در مورد درمان زانو درد با استفاده از طب سنتی و مراحل آن با شما صحبت کنیم. پس با ما همراه باشید.
۶ علت ایجاد زانو درد چیست؟
مسئلهای که قبل از پرداخت به درمان زانو درد شما باید آن را مد نظرتان قرار دهید مربوط به علت ایجاد زانو درد میباشد.
به صورت کلی، دلایل متنوعی را میتوان برای زانو درد مطرح کرد. ورود آسیب فیزیکی و بیماریهای خاصی همچون آرتروز، از جمله رایجترین دلایل این بیماری به حساب میآیند.
در قسمت زیر شش علت اصلی برای ایجاد زانو درد را ذکر میکنیم:
۱. آسیب و تروما
زخم، شکستگی، ضربه، ورزشهای سنگین یا فعالیتهای شدید میتوانند باعث آسیب به استخوانها، رباطها، کپسول مفصلی و بافتهای نرم زانو شوند. این مشکلات میتوانند به درد و التهاب در زانو منجر شوند.
۲. التهاب مفصل
التهاب درونی یا برونی مفصل زانو (مثل آرتریت) میتواند باعث درد، تورم و محدودیت حرکت در زانو شود.
۳. آسیب رباطها و غضروف
زانو دارای رباطهای صلیبی است که وظیفه نگهداری استحکام مفاصل را دارند. کشیدگی زیاد، پارگی یا آسیب به این رباطها میتواند باعث ایجاد زانو درد باشد. علاوه بر این، آسیب به غضروف زانو نیز میتواند باعث درد و ناراحتی در زانو شود.
۴. التهاب پاتلوفمرال
این التهاب در قسمت پشتی پاتلا (زانوی قسمت بالایی) رخ میدهد و میتواند باعث درد زانو و ناتوانی در حرکت شود.
۵. بیماریهای عمده: آرتروز و نقرس دلیل ایجاد زانو درد
برخی بیماریها مانند آرتروز (بیماری مفصلی)، نقرس، بیماری روماتیسمی و عفونتها میتوانند زانو درد را ایجاد کنند.
۶. عوامل دیگر
عوامل دیگری نیز میتوانند باعث درد زانو شوند، از جمله فشار طولانی مدت بر زانو (مثل نشستن بر روی زانوها برای مدت طولانی)، استفاده نادرست از عضلات زانو، وزن بالا، نشانههای کوتاهی عضلات اطراف زانو و اضافه وزن که مثالهایی برای این عوامل هستند.
به هر حال، در صورتی که با درد زانو مواجه هستید، مشاوره پزشکی حتماً توصیه میشود تا علت مشخص شود و درمان مناسب انجام شود.
شما باید علت ایجاد این بیماری را بر اساس شرایط و فعالیتهای روزانهتان مورد بررسی قرار دهید یا با مراجعه به پزشک، متوجه علت وجود این مشکل شوید، سپس به رفع آن بپردازید.
کمر درد و به خصوص دیسک کمر نیز یک مشکل عمومی است که اگر به آن زود رسیدگی نشود، ممکن است عواقب بدی را به دنبال داشته باشد، بنابراین برای اطلاعات بیشتر در مورد این مشکل، پیشنهاد میکنیم مطلب درمان دیسک کمر با طب سنتی را مطالعه نمایید.
مزایای درمان زانو درد با طب سنتی
بیایید تا کارمان را با بررسی مزایا و معایب درمان زانو درد با استفاده از طب سنتی شروع کنیم. به صورت کلی، خیلی از افراد طب سنتی را به عنوان برترین راه موجود در جهت درمان بیماریها و آسیبهای فیزیکی مختلف شناسایی میکنند. طب سنتی از گیاههای مختلف استفاده میکند تا شرایط جسمانی افراد را تحت تاثیر خود قرار دهد. طب سنتی مزایای زیادی دارد. درمان سریع، بدون عارضه و ارزان قیمت از جمله مهمترین مزایای این مورد از راههای درمان زانو درد به حساب میآیند.
هزینه درمان زانو درد با استفاده از طب سنتی به شدت معقولانه بوده و همین مسئله هم باعث شده تا خیلی از افراد به آن علاقه زیادی نشان دهند.
البته شرایط بدنی هر شخص در برابر روشهای درمان درد زانو با استفاده از طب سنتی متغیر است. پاسخدهی در بدن همه افراد یکسان نبوده و همین مسئله هم باعث شده تا استفاده از خدمات متخصصین حرفه ای برای انتخاب بهترین روشهای درمانی اهمیت زیادی پیدا نماید.
آیا به دنبال درمان مشکل خود هستید؟
تسکین درد زانو در طب سنتی
به عقیده کارشناسان طب سنتی، یک سری خوراکیها و روغنهای خاص وجود دارند که میتوانند به عنوان درمان زانو درد به کار روند. هر کدام از این مواد به نحوی خاص بر روی بدن شما تاثیر گذار خواهند بود.
پس از مطالعه روشهای زیر برای درمان و تسکین درد زانو، میتوانید راههای خانگی درمان زانودرد با طب سنتی را مطالعه نمایید؛ زیرا در آن مطلب نیز راههای مختلفی برای رفع این مشکل گفته شده است.
روغن نعنا، روغن زیتون و روغن اکالیپتوس
برای درمان زانو درد شما میتوانید انواع روغن همچون روغن نعنا یا روغن زیتون را به کار گیرید. این دو روغن خواص ضد درد داشته و به شما کمک میکنند تا درد زانوهای خود را به صورت کامل از بین ببرید. جدا از این مسئله، این دو روغن میتوانند برای درمان آرتروز هم کاربرد داشته باشند. شما میتوانید این دو روغن را با روغن اکالیپتوسترکیب کنید و سپس آن را بر روی پوست زانوهای خود اعمال نمایید.
روغن خردل و سیر
دومینترکیب با ارزشی که برای درمان زانو درد به کار میرود، روغن خردل و سیر میباشد. برایترکیب این دو ماده جادویی فقط کافی است که یک حبه سیر خرد شده را در دو قاشق روغن خردل سرخ کنید. سپس شما باید صبر کنید تا مخلوط ایجاد شده سرد شود. در نهایت میتوانید روغن را بر روی زانو و مفاصل خود اعمال نمایید.
لیمو برای کاهش زانو درد
در نهایت، آخرین خوراکی که استفاده از آن برای درمان زانو درد به بیماران توصیه میشود، لیمو است. لیمو را میتوان به عنوان یکی از پر خاصیتترین و مفیدترین میوههای موجود در دنیا معرفی کرد.
لیمو برای حل کردن کریستالهای اسید اوریک کاربرد داشته و مصرف آن به شما کمک میکند تا خیلی راحتتر دردهای آرتروزی و دردهای زانو خود را کنترل نمایید. البته که شما میتوانید روشهای متنوعی را برای استفاده از لیمو در نظر بگیرید. یکی از بهترین راههای موجود قطعه قطعه کردن لیمو و غوطهور کردن آن در روغن کنجد داغ میباشد. سپس شما میتوانید لیمو را بر روی زانوی خود قرار دهید تا درد از بین برود.
آیا به دنبال درمان مشکل خود هستید؟
استفاده از خدمات پزشکان مجرب طب سنتی برای درمان زانو درد
در نهایت، اگر روشهای معرفی شده در قسمتهای قبل تر برای درمان زانو درد شما مفید نبودند، میتوانید از خدمات متخصصین حوزه طب سنتی استفاده کنید تا به بازدهی مطلوبی هم دسترسی پیدا نمایید. مطب دکتر صرافان با داشتن سابقه ای درخشان و علمیگسترده، آماده ارائه خدمات به بیماران و بهبود وضعیت جسمانی آنها میباشد. به کارگیری خدمات مطب دکتر صرافان برای درمان زانو درد به شما اجازه میدهد تا در کمترین زمان ممکن سلامتی خود را به دست آورید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!