درمان پروستات با طب سنتی به دلیل جلوگیری از پیشرفت بیماری و با انجام یک سری راهکارهای خانگی انجام میشود. در این نوشته به توصیههای طب سنتی برای درمان پروستات در خانه میپردازیم.
درمان قطعی پروستات با طب سنتی؛ داروی گیاهی برای پروستات
درمان پروستات با طب سنتی به منظور جلوگیری از پیشروی و حاد شدن شرایط بیماری انجام می شود. روش های زیادی جهت درمان غده پروستات در آقایان وجود داشته که از جمله آنها می توان به دارو درمانی و جراحی اشاره نمود. در این بین، طب سنتی یکی از موثرترین راهکارها جهت درمان قطعی پروستات می باشد که در مقایسه با سایر روش ها از عوارض جانبی کمتری برخوردار است.
کلیک کنید: خدمات ویزیت مطب دکتر صرافان
پروستات، بخشی از سیستم تولید مثل آقایان بوده که شکل آن به مانند گردو است. محل قرارگیری پروستات در زیر مثانه و در جلوی رکتوم بوده که وظیفه تنظیم اسپرم و جریان ادرار را بر عهده دارد. عوامل مختلفی می توانند بر بزرگی پروستات تاثیر بگذارند که از جمله مهمترین آنها می توان به عفونت باکتریایی اشاره کرد. احساس سوزش شدید به هنگام ادرار کردن، تکرر ادرار، درد در قسمت های مختلف بدن و انزال دردناک از جمله مهمترین علائم ناشی از سرطان پروستات بوده که بیشتر در مردان مسن بالای ۵۰ سال اتفاق می افتند.
در صورت بروز هرگونه علائم باید هر چه سریع تر به پزشک متخصص جهت انجام بررسی های لازم مراجعه نمود. درمان پروستات با طب سنتی می تواند در بهبود این بیماری، بسیار تاثیرگذار باشد. در برخی مواقع، استفاده از داروهای شیمیایی می تواند عوارض جانبی دیگری را برای فرد در دراز مدت ایجاد کند.
در اکثر موارد دیده شده که پزشکان، بیماران خود را به استفاده از داروهای گیاهی جهت درمان این بیماری تشویق می کنند. درصد موفقیت حاصل از طب سنتی در درمان پروستات، بالای ۹۰ درصد گزارش شده است. با استفاده از روش های گیاهی و رعایت رژیم غذایی در مدت زمان مشخص می توان بیماری پروستات را در اکثر مواقع به صورت قطعی درمان نمود.
مطالعه مفید: روشهای جلوگیری و درمان سنگ کلیه با طب سنتی
چه روش هایی در طب سنتی برای درمان پروستات توصیه می شود؟
جهت درمان پروستات با طب سنتی باید از یک سری قاعده و اصول پیروی نمود. علائم ناشی از بیماری پروستات با بالا رفتن سن در فرد ایجاد می شود. اما با تشخیص زودهنگام می توان از بروز این بیماری تا حد زیادی پیشگیری کرد. اولین مرحله درمان جهت تشخیص وضعیت بیماری انجام آزمایش و سونوگرافی می باشد.
اگر سرطان پروستات، خوش خیم باشد می توان با راهکارهای طب سنتی و رعایت رژیم غذایی به طور قطعی جهت درمان آن اقدام نمود. پزشکان تاکید کرده اند که با ایجاد یک سری تغییرات در سبک زندگی و رژیم غذایی، فرد می تواند بیماری خود را تا حد زیادی بهبود دهد.
رعایت رژیم غذایی جهت درمان پروستات با طب سنتی
رژیم غذایی شامل مجموعه ای از مواد خوراکی متنوع بوده که علاوه بر تامین نیازهای بدن می تواند در بهبود بیماری پروستات موثر واقع شود. با رعایت دو شرط تعادل و تنوع در رژیم غذایی می توان میزان کالری لازم را جهت تامین افزایش سیستم ایمنی بدن در برابر انواع بیماری ها به دست آورد.
به همین خاطر، پیشنهاد ما به شما این است که در رژیم غذایی خود از مواد خوراکی که حاوی بیشترین ویتامین ها باشد استفاده نمایید. توجه به این مورد در درمان بیماری ها از جمله: بیماری پروستات، موثر می باشد.
تغییر سبک زندگی جهت درمان پروستات با طب سنتی
بیماری پروستات جزو آن دسته از بیماری هایی بوده که که علت بروز آن هنوز برای پزشکان نامشخص است. در واقع، عوامل مختلفی می توانند باعث بروز این بیماری در فرد شوند. جهت درمان پروستات با طب سنتی می توان از راهکارهای مختلفی چون تغییر سبک زندگی استفاده نمود. تغییرات در سبک زندگی میتواند شامل رژیم غذایی، فعالیت های ورزشی، عدم استفاده از سیگار و… باشد.
با رعایت هر کدام از این موارد می توان از بروز علائم بیماری در بدن تا حد زیادی جلوگیری نمود.
بهترین داروهای گیاهی برای درمان پروستات
در این قسمت از مقاله قصد داریم جهت درمان پروستات با طب سنتی به یک سری داروهای گیاهی مفید اشاره کنیم. البته قبل از درمان خودسرانه بهتر است که با پزشک معالج خود در این زمینه مشورت نموده و در صورت نیاز از داروهای گیاهی که به شما جهت درمان پروستات کمک می کنند، استفاده نمایید. در ادامه به انواع بهترین داروی گیاهی برای درمان پروستات اشاره می کنیم.
- گیاه گزنه خشک: در صورت بروز تورم و التهاب در ناحیه پروستات می توانید هر ۸ ساعت یکبار، دمنوش گزنه را میل نمایید. البته مقدار مصرف این داروی گیاهی باید با نظر پزشک طب سنتی باشد.
- گیاه زنجبیل:یکی از مهمترین مزایای استفاده از گیاه زنجبیل، خاصیت ضد سرطانی و آنتی اکسیدانی آن بوده که می تواند جهت درمان پروستات موثر واقع شود. جهت پیشگیری از بروز عفونت ادراری و سرطان پروستات، دمنوش این گیاه را طبق نظر پزشک استفاده نمایید.
- گیاه فلفل قرمز: ماده ای به نام کپسایسین در ساختار فلفل قرمز وجود داشته که همین عامل باعث تند و تیز بودن این گیاه می شود. این ماده هم ضد درد بوده و هم می تواند از رشد بی رویه سلول های سرطانی در بدن جلوگیری نماید. گیاه فلفل قرمز دارای آنتی اکسیدان فوق العاده قوی بوده که می تواند تاثیر بسزایی در کاهش ابتلا به بیماری پروستات داشته باشد.
- آجیل جوز برزیلی: جوز برزیلی بیشتر در منطقه آمریکای جنوبی یافت می شود. این گیاه سرشار از سلنیوم معدنی و روی بوده که می تواند در درمان پروستات نقش مهمی را ایفا نماید. جوز برزیلی را می توان جزو آن دسته از داروهای گیاهی دانست که تاثیر آن در مقایسه با سایر گیاهان دارویی جهت درمان پروستات، ده برابر بیشتر گزارش شده است.
- گیاه کتان: جهت درمان پروستات با طب سنتی بهتر است که استفاده از گیاه کتان را در برنامه رژیم غذایی خود بگنجانید. تخم کتان سرشار از امگا ۳ بوده که این ماده مغذی می تواند جهت درمان سرطان خوش خیم پروستات موثر واقع شود. البته بهتر است به هنگام مصرف، تخم کتان را پودر کرده و بر روی ماست یا سالاد بریزید.
- گیاه دم اسب صحرایی: آن دسته از افرادی که از التهاب و تورم پروستات رنج می برند می توانند مقدار ۲ گرم از این گیاه را به صورت روزانه مصرف نمایند. اما باید توجه داشته باشید که مصرف بیش از اندازه این گیاه می تواند فرد را دچار عوارض ناخواسته کند.
توصیه های طب سنتی برای پیشگیری از پروستات
- حتی الامکان از مصرف بی رویه چای سیاه پرهیز نمایید.
- یک قاشق چایخوری تخم سیاهدانه را به همراه وعده های مختلف در رژیم غذایی خود گنجانده و مصرف نمایید.
- سعی کنید هر شب به وان رفته و برای مدت زمان مشخص داخل آن دراز بکشید.
- در رژیم غذایی خود، مصرف خوراکی هایی نظیر: گوشت قرمز، لبنیات (کره، پنیر و شیر) را کنار بگذارید.
- نوشیدنی های حاوی الکل می توانند علائم ناشی از سرطان پروستات را افزایش دهند. حتی الامکان از مصرف چنین نوشیدنی هایی جلوگیری نمایید.
- زمان مشخصی در روز را به انجام یوگا و مدیتیشن اختصاص دهید.
- از انجام فعالیت هایی چون: نشستن طولانی مدت و دوچرخه سواری که امکان بیماری پروستات را تشدید می کنند، دوری نمایید.
- مایعات را به طور منظم مصرف نمایید.
- عادات بد نظیر: سیگار کشیدن یا مصرف مواد مخدر را برای همیشه ترک کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!